MineCinema – A Főorvos

TALÁLKOZZ HAZÁNK NÉPSZERŰ YOUTUBE VIDEÓSAIVAL, EGY EGYEDÜLÁLLÓ MOZIS ESEMÉNYEN!

április28

MineCinema – A Főorvos

A MineCinema megérkezett Miskolcra! A nagysikerű rendezvénysorozat először látogat el Borsod- Abaúj- Zemplén megye székhelyére.

Csapj le most a jegyedre az alábbi linken ▶️ ▶️ ▶️
https://minecinema.hu/jegyvasarlas/

De hogy mi is a MineCinema? Egy igazi MineCraft film, MineCraft videósok szereplésével és rendezésével. Miskolcon, április 28-án a Tudomány és Technika Házában (3529 Miskolc, Görgey Artúr u. 5.) most a MineCinema nyolcadik részét láthatják a résztvevők. Ezenfelül találkozhatnak ZsDavval, DoggyAndival, IceBlueBirddel, Jánosik Gergővel és OwnMcKendryel.

Várunk minden kedves nézőt sok szeretettel, aki kíváncsi egy hamisíthatatlan MineCraft kalandra.
Látogatóink a film megtekintése mellet részt vehetnek egy dedikáláson is, ahol közös fotót készíthetnek kedvenc videósukkal, ezenfelül a VIP jegyet vásárló vendégeinket plusz meglepetés programokkal is várjuk. A kedves érdeklődők figyelmébe ajánljuk, hogy még most érdemes beszerezni a jegyeket hiszen évről évre nagyobb az érdeklődés a jegyek iránt!

A filmben ismét a hazai YouTube közösség legnépszerűbb videósai szerepelnek, Ők pedig nem mások, mint ZsDav, DoggyAndi, IceBlueBird, luckeY, Anett Es Ancsa, Walrusz, Chabinho, OwnMcKendry, Baluka, UborCraft, Sajt32 és Jánosik Gergő.

A nyolcadik film címe „A főorvos”. A filmben 6 ember egy buszbaleset után egy kórházban tér magához. A nővérek megnyugtatják őket, de rövid időn belül kiderül, hogy ez a kórház nem azért van, hogy megmentse őket. Itt ugyanis a legrosszabb rémálmaikkal találják szembe magukat.
Nyilvánvalóvá válik számukra, hogy ki kell jutniuk még mielőtt a rejtélyes főorvos megérkezik.

A filmet csak az adott időpontra szóló jeggyel lehet megtekinteni! Az eseményen jegyet nem lehet vásárolni, kizárólag interneten a jegy.hu-n vagy a több mint 400 fizikai értékesítő helyen országszerte.
A fizikai értesítő helyek listája itt érhető el: https://www.jegy.hu/jegyirodak – A jegyek limitált számban kaphatók.
Ismét velünk lesz McShop így lehetőség lesz különleges Minecraft termékeket beszerezni.

A részletes programról további információkat a szervezők oldalán találhatsz: https://minecinema.hu/

Ha pedig kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban, írj a info@minecinema.hu email címre nekünk egy emailt, vagy hívj fel minket hétköznaponként 9-17 óra között a +36-20-210-9929 telefonszámon!

Találkozzunk ismét a MineCinemán!

április 28
2019. április 28. – 28.

10:00 – 17:00
Jegyár: 2490-3990 Ft

Jegyvásárlás

Következő esemény

Soma Mamagésa

2019.
április 30.

Az életben számtalan szerepben kell helyt állnunk. Napi szinten is több szerepnek kell megfelelnünk ...

Bővebben