Magunkról / Kapcsolat

Magunkról / Kapcsolat

A Tudomány és Technika Háza Miskolc város belvárosában, a Népkert szomszédságában található épületkomplexum. A múlt század közepén megfogalmazódott ötlet alapján a korabeli városvezetés célul tűzte ki magának egy kulturális- és sportcentrum felépítését Miskolc központjában. Az építkezés utolsó lépcsőfoka egy minden igényt kiszolgáló, modern, a kor építészei és technikai újításait magába foglaló, multifunkciós intézmény létrehozása volt. A tudomány otthonának szánt ingatlan Bodonyi Csaba Ybl- és Széchenyi-díjas építész tervei alapján készült, egyedi megjelenésű és felépítésű, több mint 4000 négyzetméter alapterűletű létesítmény, amely végleges formáját 1989-re nyerte el.

Miskolc emblematikus épületét 2016-ban teljes egészében felvásárolta az Expert Indotek Társaságok, amely megkezdte az épület teljes külső és belső felújítását, átalakítását. A Tudomány és Technika Házában 2017. májusában átadásra került egy modern rendezvény- és konferenciaközpont, egy 300 fős előadóteremmel, egy 60 fő befogadására alkalmas sajtó- és klubszobával, egy, az oszlopcsarnokban kialakított 80 fő befogadására alkalmas kávézóval, valamint több, egyenként 20–30 fős szekciós teremmel.

Bérlés

Amennyiben további kérései, kérdései vannak, illetve szeretne személyesen egyeztetni keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

3530 Miskolc, Görgey u. 5.

irodabérlés, terembérlés és általános információk:
+36 20 403 3302

rendezvényekkel kapcsolatos információk:
+36 20 403 3302

https://www.facebook.com/technikahaza