Nyakas Gábor kutyatréner

A nap amikor megváltozik a kutyád viselkedése.

május21

Nyakas Gábor kutyatréner

FIGYELEM! Speciális tréning Nyakas Gáborral!

Többen jeleztétek (és ez nem marketingszöveg), hogy szeretnétek megtanulni a gyakorlatban a kutyátokkal azt, amit Nyakas Gábor dog coach az előadásán elmondott, megmutatott.

Gábor ma itt alszik és 22-én (szerdán) este 18 órakor tart egy speciális tréninget „Az én kutyaiskolám”-ban Miskolcon, a Szentpéteri kapuban.

Nem sok más ilyen lehetőséged lesz. Az 1 órás tréning plusz 30 perc konzultáció ára csak most 9.900 forint.

Ezért az összegért boldogságot, kiegyensúlyozott kutyát, és boldog kutyaéveket kapsz. Ha úgy érzed érdekel a program, az alábbi elérhetőségeken kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot:

nikolett@szupervumen.hu

+36-70/418-98-88

 

Biztosan te is láttál már olyan kutyát amelyik póráz nélkül ül a gazdája lába mellett és folyamatosan a gazdijára figyel, lesi minden mozdulatát. Persze a te kutyád nem ilyen. Pedig, ha szeretnéd, akár egyetlen nap alatt lehet ilyen a kutyád, csak meg kell tanulnotok egymást. 

Gyere el Nyakas Gábor dog coach miskolci előadására, és garantáljuk, hogy egyetlen este alatt megváltozik a kapcsolatod a kutyáddal. 

Az életét adná érted, mégis rossz. Miért? 

Gazdiként ismered azt az érzést, amikor alig várod, hogy hazaérj, mert otthon vár. Tudod milyen szívmelengető ahogy a nézéséből érzed, hogy szeret. Van abban valami ősi, ahogy hozzád bújik.  Azzal is tisztában vagy, hogy ha kell, az életét adná érted. Egy dolgot nem értesz: miért „rossz”?

Pedig nem rossz Ő. 

Tudod, a legtöbb kutya – ha egyedül hagyják – feleslegesen ugat. Nagyon sok hozzád hasonló gazdi van, akiknek a séta maga a rémálom, mert arra mennek amerre ő akar_ ő sétáltatja a gazdit. Ha találkozol valakivel, idegesen rángatja a pórázt. Felugrál rád, és másokra. Mindent megszagol, megkóstol, és ha elengeded, akkor csak reméled, hogy visszajön.

Ezek tipikus kutyák. És tipikus gazdik. Lehet, hogy ezek ti vagytok.

Hiába szereted a kutyádat, tudod, hogy ez nem mehet így tovább. Ha eljössz Nyakas Gábor dog coach előadására, akkor estére pontosan tudni fogod mit tettél eddig rosszul. Kiderül a titok, hogy miért nem hallgat rád a kutyád? És azt is elmondjuk, hogyan fog.

Kattints, és foglald le a jegyedet most: mindössze 2500 forint és minden megváltozik egyetlen este alatt.

90 perc alatt megváltoztatunk mindent, amit eddig a kutyáról gondoltál

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy 90 perc semmire nem elég. Ez a 90 perc, amit együtt fogtok tölteni, mindent megváltoztat, amit eddig a kutyákról gondoltál, és nagyjából az előadás felénél megérted, miért tettél eddig mindent rosszul?

Nyakas Gáborral – és a módszerével – az a baj, hogy ellentmondást nem tűrően szókimondó, és döbbenetesen hatékony. Mivel az előadása interaktív (azaz lesz a színpadon egy kutya, és amit elmond, meg is mutatja vele) látni fogod, hogy minden másodperce megéri majd. Csak akkor gyere el, ha készen állsz arra, hogy elképesztő változásokat élsz majd meg.

Ez alatt a 90 perc alatt megérted, miért nem tudod visszahívni a kutyádat, és hogyan kell? Ez alatt a 90 perc alatt megérted, miért akar mindent megenni a földről, miért ugat, ha egyedül hagyod, miért gondolja úgy, hogy ő a falkavezér, és arra megy amerre akar.

Ez az a 90 perc, aminek a végére megkapod a kulcsot a kutyádhoz: és mindketten boldogok lesztek. Mert most még csak te vagy az: a kutyád nem. Hiszen örök harcban álltok. 

2500 forint egy mozijegy. Vagy egy koktél egy kiülős helyen. De ennyibe kerül a kutyád boldogsága is. Gyere el, kattints.

A nap, ami mindent megváltoztat

El kell mondanunk neked valamit. Ha Gábor előadása nem lenne ilyen hatékony, nem őt hívtuk volna. De az. Nincsenek szavak arra mit érezni fogsz, amilyen érzelmi hullámvasúton utazol majd, és mennyire megváltozik minden, amit a kutyádról gondoltál.

A legfontosabb azonban az, hogy az előadás után megérted majd a kutyádat. A viselkedését. Azt, mit mért tesz, és hogyan tudsz rá hatni. Úgy fogsz hazamenni, hogy azt érzed: ma minden megváltozott.

Gyere el az interaktív előadásra május 21-én 18 órára  a Tudomány és Technika Házába Miskolcra. Adj magadnak, és a kutyádnak egy napot a változásra. Ide kattints a jegyért. (Csak 400 jegy van, siess)

május 21
2019. május 21. Kedd

18:00
Jegyár: 2500 Ft

Jegyvásárlás

Következő esemény

Schiffer Miklós

2019.
május 22.

Stílus vagy divat? Nincs az egyik a másik nélkül, mégis mindig a stílusosokra emlékezünk ...

Bővebben